WEBBUTVECKLARE MED KRAV PÅ STABILITET

För en webbutvecklare är det otroligt viktigt att med stabilitet och trygghet. Vår kund NETANET lyfter också fram en hjälpsam support som viktigt eftersom det är många kunder som ska känna sig trygga. NETANET har funnits i branschen länge och vet vad man vill ha!
netanet-verksamhetsbild

ALLT SOM BEHÖVS FÖR NETANET

NET@NET blev kund hos Ballou redan 2002. Hon tog då sitt pick och pack från sin tidigare levererantör där hon framför allt var missnöjd med supporten men även möjligheten för utveckling. Den typ av verksamhet som NETANET bedriver fungerar mycket bra med Ballou Webbhotell. Det är dock viktigt med en snabb och hjälpsam support som gör att NETANET kan behålla sin goda relation med sina kunder.

Ett annat viktigt kännetecken för Ballou är att de följer med i den snabba utvecklingen inom branschen vilken även är mycket positivt för NETANET och dess versksamhet.

SUPPORT PÅ REN SVENSKA

netanet-portratt– Flytten till Ballou är något jag INTE ångrar det minsta! För mig är det otroligt viktigt att man har en stabil och hjälpsam leverantör där både jag som kund och mina kunder kan känna stor trygghet, säger Annette Olsson.

– Något som jag mest av allt värdesätter med Ballou är deras snabbhet och närvaro samt inställningen “det ordnar vi”, fortsätter Annette.

– Nyligen fick jag följande kommentar från en av mina kunder som finns hos Ballou: “De pratar ju ren svenska som man förstår och inte massa konstiga tekniska ord”. Det säger rätt mycket, avslutar Annette Olsson

netanet-logo

OM NET@NET

NET@NET AB startades av
Annette Olsson 1999. Först som handelsbolag men numera som aktiebolag. Företaget ligger i Vendel drygt tre mil norr om Uppsala.

Annettes målsättning med verksamheten är att utveckla nya och befintliga webbplatser. Kunderna finns över hela landet även om de flesta finns i hennes närområde som är Uppsala med omnejd.

Annette arbetar antingen direkt med kunden eller tillsammans med andra konsulter.
Under hennes närmare 15 år som webbutvecklare har hon skapat sig både yrkeserfarenhet och ett bra kontaktnät.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen