DEN PERSONLIGA SUPPORTEN

support

Våra kunder rekommenderar oss för vårt personliga engagemang och bemötande som vi kombinerar med kompetent och snabb service. Vi talar vanligt språk, har tålamod, lyssnar och tycker det är kul att jobba! Du kan känna dig trygg med oss, vi finns här för era frågor helt utan extra kostnad. Kontakta oss på valfritt sätt. Det är vanligtvis enklast och snabbast att skicka in ett ärende till vår support.

Du kan även teckna ett särskilt jouravtal och får då tillgång till support hos oss 24/7 vilket innebär att du vid problem kan ringa dygnet runt till oss på ett specialnummer. Det finns alltid minst en person i jourbemanning hos Ballou.När du är kund hos oss får du också tillgång till Mina Sidor där du administrerar dina tjänster och fakturor. Där hittar du också till exempel FAQ och användbara guider.

Vi rekommenderar också att du håller dig uppdaterad på Balloustatus.se där vi informerar om planerade driftarbeten och eventuella driftstörningar. Om ni skulle uppleva någon störning på någon av våra tjänster så ta för vana att först titta på Balloustatus.Håll dig uppdaterad!

KONTAKTA SUPPORT

Telefon: 0455-555 88
Mejlsupporten: mejla in ditt ärende

ÖPPETTIDER 

Måndag-torsdag: 9:00-17:00
Fredag: 9:00-16:30

MEJLSUPPORT
Du kan skriva och skicka in ditt ärende alla dagar. Även helg och röda dagar.
Under helger och röda dagar är svarstiderna längre på ärenden.
Måndag till söndag: 08.00-18.00

Mejla ditt ärende

Facebook kan du hålla dig uppdaterad om ändrade öppettider vid specifika helger och röda dagar.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen