Driftinfo - Allt är OK!

SÄKERHET – TJÄNSTER SOM INNEBÄR EN TRYGGHET FÖR DIG

Vad gör du om din dator eller server kraschar? Vill du att ditt företag förknippas med en trygg och säker webbplats? Vill du att Ballou övervakar dina tjänster dygnet runt? Vi har tjänster som innebär en trygghet för dig.

SÄKERHETSANALYS [Läs mer]

Med Ballou Säkerhetsanalys erbjuder vi en kostnadseffektiv tjänst där vi sårbarhetsskannar era servrar och applikationer. Skanningen innebär att vi identifierar, verifierar och klassificerar alla sårbarheter. Detta hanteras fullt ut av Ballous tekniska experter. Efter skanningen är slutförd erhåller ni en utförlig rapport rapport av vad som upptäckts.

SSL-CERTIFIKAT [Läs mer]

Med ett SSL-Certifikat på din webbplats visar du din besökare att du är en seriös leverantör. Du identifierar att du är den du utger dig för att vara, som verkligen äger hemsidan. Vi erbjuder SSL från Globalsign.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Har du en hostinglösning hos oss, rekommenderar vi nedanstående tilläggstjänster. Kontakta oss för diskussion om ditt behov.

BACKUP

Backup är alltid viktigt! Det som försvinner är borta för alltid utan ordentlig backup. Vid design av hostinglösningar tar vi alltid upp dialogen med dig om hur du önskar backup och förutsättningar för tjänsten.

BRANDVÄGG

Vi kan erbjuda säkerhet i flera nivåer – och Du som har kritiskt affärsverksamhet på webben bör såklart vara medveten om hoten. Vi på Ballou kan hjälpa Er med brandväggar, vi har etablerade sammarbete och kunskap om ledande produkter från Fortinet.

PATCHNING

Patchning, dvs. säkerhetsuppdateringar, är en viktig rutin för att hålla din driftmiljö skyddad mot skadliga intrång. Ett system som inte patchas regelbundet drabbas snabbt av sårbarheter. Patchhantering innebär att vi bevakar och lägger in alla patchar.

ÖVERVAKNING

Hos oss är dygnet runt-bevakning inte bara en vacker term. Vi har rutiner för avancerad jour- och incidenthantering samt förfinade larm som varnar innan skadan är skedd.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen