Driftinfo - Allt är OK!

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SSL-CERTIFIKAT

ssl-certifikat

Gör du affärer online?
Vill du att ditt varumärke förknippas med en trygg & säker webbplats?

Investera i ett SSL-certifikat från en av världens främsta leverantörer!

Webbadresser börjar med https://

SSL krypterar data som överförs mellan en webbläsare och en webbserver. Det ger en större sekretess och säker kommunikation mellan dig och din kund. I vissa fall är ett certifikatet grönmarkerat i webbläsaren, beroende på vilket certifikat du väljer.

ssl-certifikat

Säker kommunikation
Internetkunder över hela världen känner till och litar på webbplatser med SSL-certifikat. Tekniken innebär att du minskar risken för att information kan fångas upp och missbrukas av obeöriga. Webbplatsbesökaren känner sig tryggare med att ange personliga uppgifter, vilket leder till att exempelvis färre köp avbryts.

Varianter SSL-certifikat Säkerhetsnivå Pris
Domain SSL: Enklast ssl-certifikat 1700:-/år
Ditt domännamn autentiseras.
Globalsign skickar ett e-postmeddelande till domänägaren för att verifiera att det är ägaren till domännamnet som ansöker om certifikatet. Klart så snart domänägaren har godkänt beställningen och vi har installerat certifikatet.
Organization SSL: Standard ssl-certifikat 2000:-/år
Ditt företag autentiseras.
GlobalSign kontrollerar att företagsuppgifter kopplade till ansökan för certifikatet är korrekta. Att ni är det företag ni utger er för att vara, innan certifikatet verkställs och installeras av oss. Stärker din kunds trygghet att de verkligen gör affär med just ditt företag.
Extended SSL: Säkrast ssl-certifikat 6500:-/år
Ditt företag autentiseras genom att Globalsign gör en omfattande kontroll av att ni är det företag ni utger er för att vara.
Det mest synliga certifikatet för besökaren som ser certifikatet direkt i webbläsaren och får en direkt upplevelse av trygghet och att ni är ett seriöst företag. I vissa webbläsare blir adressfältet grönt.
Tilläggstjänst: Wildcard (gäller Domain och organization)
1500:-/år

Inkludera obegränsat antal subdomäner för det certifikat du väljer.
Köper du tex Domain SSL för ditt domännamn, kan du välja att lägga till Wildcard och säkra subdomäner till ditt domännamn tex shop.ballouwebbhotell.se, mail.ballouwebbhotell.se.* Alla priser anges exklusive moms

ssl-certifikat

globalsign_trCertifikat från GlobalSign

Vi erbjuder SSL-certifikat från en av världens ledande och mest betrodda certifikatutfärdare, GlobalSign. Du kan läsa mer om dem genom att klicka på loggan.
För mer information om SSL-certifikat kan du titta på följande film.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen