APPLIKATIONER – ONE CLICK INSTALLER I DITT WEBBHOTELL

Behöver du en blogg? Eller kanske ett publiceringssystem, en wiki eller ett kundvårdssystem? I Ballous webbhotell hittar du mängder av användbara applikationer, inte sällan skrivna i öppen källkod, och som du installerar med några enkla klick.

Tänk på att kontrollera vilken plattform verktyget kräver för att fungera, Windows eller Linuxpaket. Vissa applikationer kan innebära en snabb registrering hos leverantören innan tillgång ges samt att fåtal kan innebära en kostnad för att få tillgång till en viss nivå av applikationen. Ta del av leverantörens information om applikationer för att få svar på dessa frågor.

Här nedan kan du se ett urval av applikationer som finns tillgängliga i Ballou Webbhotell.

BLOGG/WIKI

applikationer

dasBlog

dasBlog är ett bloggverktyg som inte behöver någon databas. Kör på ASP.NET 2.0 och uppåt och är utvecklat i C#. Med dasBlog är det lätt att skapa mallar, bygga makron och det innehåller en mängd funktioner för spamskydd, prestandaförbättring, säkerhet och syndikering. Fungerar endast med Windows som plattform. Det går enkelt att installera som oneclick install i Ballou Webbhotell.

applikationer

BlogEngine.NET

BlogEngine.NET är en open source-plattform för bloggar som är skriven i ASP.NET. Den är lätt att anpassa grafiskt med många nedladdningsbara teman, widgets och tillägg. Innehåller många funktioner som statistik, trackbacks och ett avancerat kommentarssystem. Fungerar endast med Windows som plattform. Det går enkelt att installera som oneclick install i Ballou Webbhotell.

applikationer

WordPress

WordPress är ett av de mest populära bloggverktygen eftersom det är både lätt och kraftfullt att använda och passar både den erfarne såväl som nybörjaren. WordPress behöver inte endast användas till att bygga bloggar utan det går även bra att skapa hela hemsidor med detta verktyg. WordPress fungerar på alla plattformar. Det går enkelt att installera som oneclick install i Ballou Webbhotell.

applikationer

ScrewTurn Wiki

ScrewTurn Wiki låter dig skapa, hantera och dela wikis. Verktyget baseras på ASP.NET 3.5 och är skrivet i C#. Du kan själv ändra utseendet med hjälp av css-filer och det kan även utökas med widgets och andra tillägg. Värt att vet är att ScrewTurn Wiki även har stöd för flera språk. Fungerar endast med Windows som plattform. Det går enkelt att installera som oneclick install i Ballou Webbhotell.

Innehållshantering (CMS)

applikationer

Joomla!

Joomla! är ett prisbelönt CMS-verktyg som låter dig bygga webbsidor eller kraftfulla webbapplikationer. Enkelheten och utbyggnadsmöjligheterna har gjort Joomla! till det kanske populäraste CMS-verktygen i världen. Joomla! är open source och fungerar på alla plattformar.

applikationer

Moodle

Moodle är ett Learning Management System (LMS) som låter utbildare ta del av en verktygslåda för att skapa onlinekurser. Systemet är open source och stöds av en stor utvecklarcommunity som ständigt förbättrar kursverktygen. Moodle fungerar på alla plattformar.

applikationer

Kentico CMS for ASP.NET

Kentico CMS for ASP.NET är ett välutbyggt CMS som kan skapa webbsidor såväl som e-handelssajter, intranät, forum och sociala nätverkssajter. Systemet är byggt på ASP.NET och fungerar endast med Windows som plattform.

applikationer

Acquia Drupal

Acquia Drupal är kanske den snabbaste vägen till skapandet av sociala webbsajter. Verktyget beskrivs som en kraftfull mix av Content Management och Social Community. Acquia är startat av samma person som grundade Drupal och innehåller en Drupalkärna tillsammans med ett urval av egenutvecklade moduler. Acquia Drupal fungerar på alla plattformar.

applikationer

Silverstripe CMS

Silvestripe CMS är ett open source CMS med ett flertal funktioner för att bygga och underhålla en webbplats. Systemet stöder versionshantering, flera användare, drag and drop-editering med mera. Finns dessutom på svenska. Silverstripe CMS fungerar på alla plattformar.

applikationer

DotNetNuke Community

DotNetNuke Community är ett avancerat verktyg för att bygga webbplatser och innehåller mängder av funktioner. Det finns en stor open source community som engagerar sig i verktyget som kan beskrivas som .NETs motsvarighet till PHP Nuke. DotNetNuke Community fungerar endast med Windows som plattform.

applikationer

Umbraco

Umbracos grundare beskriver det som “det snälla CMS-verktyget”. Stöder alla moderna webbläsare och du kan editera dina sidor både i MS Word och LiveWriter. Webbdesignern kan skapa lättillgänglig och korrekt XHTML och utvecklaren kan enkelt integrera .NET-kontroller. Umbraco fungerar endast med Windows som plattform.

applikationer

mojoPortal

mojoPortal är ett lättanvänt CMS och ramverk för webbapplikationer för ASP .NET 3.5. Med mojoPortal bygger du enkelt bloggar, forum, eventkalender, nyhetsbrev, kartor, e-handelssajter och så vidare. mojoPortal fungerar endast med Windows som plattform.

applikationer

Sitefinity Community

Sitefinity Community är ett flexibelt CMS för ASP.NET och som inte kräver någon utbildning för att behärskas. Det mallbaserade verktyget är väldigt snabbt att arbeta med och drag and drop-teknik gör det dessutom enkelt att skapa det du vill. SiteFinity Community är en gratisversion av mer avancerade Sitefinity och fungerar endast med Windows som plattform.

applikationer

Concrete5

Concrete5 är ännu ett lättanvänt CMS med PHP som plattform. Verktyget skapar enkelt en webbsajt med bloggar och andra sociala funktioner och ser till att innehållet blir ordentligt sökmotoroptimerat. Concrete5 fungerar på både Windows och Linux.

BILDHANTERING

applikationer

Gallery är ett litet, snabbt och intuitivt webbaserat fotogalleri. Verktyget inkluderar automatiska tumnaglar, förminska, förstora, rotera och mycket mer. Användarprofiler och privata album gör Gallery särskilt lämpligt för communities. Gallery fungerar på alla plattformar.

applikationer

Mayando

Mayando är en kompetent applikation för fotobloggande som du använder för att presentera dina bilder på nätet. Utvecklat i ASP.NET och fungerar endast med Windows som plattform. Med Mayando kan du skapa gallerier, sidor, formulär, taggar, RSS-flöden och mycket annat.

applikationer

Gallery Server Pro

Gallery Server Pro är ett kraftfullt webbgalleri utvecklat i ASP.NET för bilder, film och ljud. Verktyget innehåller funktioner för metadata, vattenstämplar, användarsäkerhet och diverse sökfunktioner. Används om fristående verktyg eller kan integreras med existerade applikationer. Gallery Server Pro fungerar endast med Windows som plattform.

Övrigt

applikationer

XOOPS Cube

XOOPS Cube är en modulbaserad webbapplikationsplattform som låter webbapplikationer du skrivit kopplas samman med andra. Genom denna plattform kan dina applikationer bidra till andras utveckling och samtliga användare drar nytta av både kunskapsutbytet och användandet av webbapplikationer. XOOPS Cube fungerar på alla plattformar.

applikationer

SugarCRM

SugarCRM är ett prisbelönt och utbyggnadsbart kundvårdssystem som hjälper dig hantera kundservice över flera olika kanaler i ett enda system. SugarCRM fungerar på alla plattformar.

applikationer

nopCommerce

nopCommerce är en open source e-handelslösning som innehåller både en katalog på utsidan och ett administrationsverktyg på insidan. En enkel lösning som även den oerfarne kan sköta och som dessutom även har en del expertfunktioner. nopCommerce fungerar bara med Windows som plattform.

applikationer

nService

nService är en help desk-applikation som hjälper dig samordna support och service till både anställda och kunder. Användaren loggar själv in och använder kunskapsdatabaser, skickar frågor och kollar support status. nService fungerar bara med Windows som plattform.

applikationer

Incentive

Incentive är ett socialt affärssystem för företag. Wikifunktionen i Incentive är särskilt bra med möjlighet att ha obegränsat antal wikis i din organisation med WYSIWYG-redigering och en enda administration. Bortsett från att hantera wikis ger Incentive dig och dina medarbetare omedelbar kommunikation inom team, projekt och avdelningar. De flesta organisation lider av en översvämning av intern e-post och överflöd av information i allmänhet – detta är en utmaning som Incentive löser.

INNEHÅLL OCH PRIS

Ballou Webbhotell
Ballou Webbhotell Premium
Ballou Webbhotell Lilla


Kundlösning webbhotell

applikationer“Viktigt med stabilitet och hjälpsamhet.” Läs mer


applikationer


Länkar

– Office 365

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen