ÖVRIGT – GOOGLE ADWORDS

FRÅN GOOGLE TILL BALLOUS KUNDER

google adwordsSom Googles partner har Ballou möjligheten att erbjuda alla sina kunder gratis annonsering med Google Adwords till ett värde av 750 kr .

Google Adwords är bland de mest effektiva annonslösningar som finns. Genom att annonsera på Google visas din annons bara för de besökare som söker på de sökord du vill att din annons ska visas på. Du betalar endast när besökare klickar på din annons. Genom Google Adwords får du snabbt nya besökare till din webbplats.

1. Välj de sökord din annons ska visas på.
2. Du betalar bara när Googles besökare klickar på din annons
3. Du får nya besökare som är intresserade av din tjänster.

Hämta ut din kupongkod

Ange domännamn och e-postadress här nedan så skickar vi din värdekupong till dig.

Domän: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Hur gör jag för att annonsera och använda min värdekupong?

  1. Först behöver du gå till http://www.google.com/adwords/ och skapa ett Google AdWords konto.
    Google har en steg-för-steg guide som berättar hur du skapar ett annonskonto på Google Adwords http://www.google.com/adwords/how-it-works/.
  2. Efter att du skapat ett konto får du ett meddelenade per mail som innehåller en länk som du skall klicka på för att bekräfta din e-mailadress. När du har klickat på länken kan du logga in på ditt nya konto.
  3. När du loggar in första gången på Google Adwords visas en röd box överst på sidan. Klicka på länken “Faktureringspreferenser” och ange dina faktureringsinställningar och din kupongkod du fått från Ballou. Klicka sedan på “Spara min faktureringsinformation”.
  4. Därefter kan du börja skriva de annonser som du vill ska visas på Googles sökmotor och välja de sökord som annonsen ska visas på. Google kommer här hjälpa dig välja olika sökord som passar till din annons och din webbplats. Först när du väljer att aktivera annonsen och den blivit godkänd av Google kommer annonsering börja visas på Googles sökmotor.

Villkor

Gäller endast för dig som inte tidigare har varit kund hos Google AdWords och haft ett eget konto som du sköter själv. From 2012-10-01 har Google lanserat nya villkor för AdWords annonsering. Det innebär att Du först själv måste spendera 250 kr och därefter får du ytteligare 750 kr från Google att annonsera för. Systemet känner själv av när Du som annonsör spenderat 250 kr. För övriga villkor kring Googles AdWordsprogram, hänvisar vi till Googles villkor för tjänsten , du kan läsa om det här

INNEHÅLL OCH PRIS

Ballou Webbhotell
Ballou Webbhotell Premium
Ballou Webbhotell Lilla


Kundlösning webbhotell

google adwords“Viktigt med stabilitet och hjälpsamhet.” Läs mer


google adwords


Länkar

– Office 365

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen